Keukens op maat maatkeukens

Keukens op maat

De keuken neemt een steeds belangrijkere plaats in onze woning in. We investeren meer in keuken en gaan meer en meer voor een keuken op maat. Maatkeukens hebben uiteraard heel wat eigenschappen en voordelen. Hier gaan we er wat dieper op in en vertellen we u meer over de luxe van een maatkeuken.

Wat is een keuken op maat?

Een keuken op maat is eigenlijk elke keuken die u niet standaard koopt. Er zijn heel wat standaard keukens, maar heeft u bijzondere eisen of wenst u een keuken die perfect in de beschikbare ruimte past, dan is een maatkeuken zeker het overwegen waard. Het spreekt voor zich dat een maatkeuken duurder is dan een standaard keuken want het gaat om maatwerk. Bovendien gaat het om unieke ontwerpen, waardoor uw keuken ook iets exclusiefs krijgt. Niemand anders beschikt over dezelfde keuke

Wat zijn de voordelen van een keuken op maat?

Gaat u voor een keuken op maat dan geniet u van de volledige vrijheid om het uitzicht, de opbouw, de kleuren en de gebruikte materialen en toestellen te kiezen. De keuken past altijd perfect waardoor u geen waardevolle ruimte verliest. U kan de keuken volledig op maat personaliseren en deze helemaal op maat inrichten. Bovendien is een keuken op maat ook ergonomischer want u kunt de hoogte afstemmen op uw eigen lengte.

Keukens-op-maat-maatkeukens
Waarom kan een maatkeuken noodzakelijk blijken?

Soms is er ook geen andere oplossing dan een maatkeuken. Bijvoorbeeld wanneer de kasten moeten afwijken van de standaarddiepte, ze moeten doorlopen tot het plafond, er een specifieke breedte nodig is, er rond obstakels gewerkt moet worden of bijvoorbeeld bij een handicap. Zeker wanneer u ook nog eens eenheid wil creëren met de rest van uw interieur, kan u niet zonder een maatkeuken.

Naar Keuken Ontwerpen

Welke soorten maatkeukens zijn er?

Er zijn tal van opties op het vlak van maatkeukens en we geven hier alvast enkele mee:

  • Moderne maatkeukens: Een moderne keuken wordt hier op maat gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld in hoogglans en met bijzondere materialen. Zo maakt u van uw moderne keuken op maat ongetwijfeld een blikvanger.
  • Landelijke maatkeukens: Eerder te vinden voor de landelijke, authentieke stijl? Dan is een landelijke maatkeuken wat voor u. Vaak wordt hier hout gebruikt.
  • Design maatkeukens: Dit zijn meestal heel cleane maatkeukens, voorzien van heel wat bijzondere materialen, originele opstellingen en apparatuur van topkwaliteit.
  • Klassieke maatkeuken: De evergreen die tijdloos is.

Bij een maatkeuken komt heel wat kijken. Er zijn mogelijkheden in overvloed en alles dient goed op elkaar afgestemd te worden. Vaak is hier toch wel wat overleg voor nodig en een betrouwbare partner is dan ook een must. Gezien alles op maat gemaakt dient te worden is de oplevertijd vaak ook langer dan bij een standaard keuken. Gemiddeld mag u toch wel op een termijn van 3 tot 12 maanden rekenen.

Hoe gaan we te werk?

Bewezen proces voor topresultaten.

AEG keukenapparatuur
MIELE keukenapparatuur
SMEG keukenapparatuur
Electrolux keukenapparatuur
ZANUSSI keukenapparatuur
Fam. Stevens

Fam. Stevens

Onthaal, advies en uitvoering op niveau!

De realisatie van onze keuken overtrof de verwachtingen.